Niels Waalewijn is fysiotherapeut, handtherapeut en dry needling therapeut. Na het afronden van zijn studie tot fysiotherapeut heeft hij twee jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk in Scheveningen en twee jaar voor een praktijk in Wassenaar. Sinds 2021 is hij ons enthousiaste team op de praktijk in Scheveningen komen versterken. We zijn ontzettend blij met Niels, en hij stelt zichzelf graag even voor.

Dry Needling en Handtherapie

Tijdens mijn jaren als fysiotherapeut heb ik diverse bijscholingen gevolgd, onder andere Dry Needling en Handtherapie. Bij Fysio Scheveningen grijp ik de kans om mezelf nog verder te ontwikkelen als zelfstandig therapeut. Ook mag ik hier een leidinggevende rol op me nemen. Die ambitie heb ik altijd gehad en vind ik ontzettend leuk om te doen.

Specialist in handtherapie

Door mijn ervaring en opleidingen breng ik nieuwe mogelijkheden binnen de praktijk van Fysio Scheveningen. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van arm-, pols- en handklachten. Deze therapie heeft in het bijzonder goed effect bij het revalideren na een breuk of operatie, bij RSI-klachten en bij klachten op basis van artrose of reuma.

Specialist in Dry Needling

Sinds 4 jaar ben ik ook gespecialiseerd in Dry Needling. Ik heb hiervoor de originele opleidingen gevolgd in Domburg. Daarnaast werkte ik bij een andere praktijk samen met de leraren van deze opleiding en zo heb ik het Dry-needlen helemaal eigen gemaakt. Dry Needling helpt uitstekend bij spierklachten. Door deze therapie met kleine gesteriliseerde naaldjes kan de spier van binnen uit worden ontspannen, waardoor de spier langdurig ontspannen en los aanvoelt.

Waarvoor kan je bij Niels terecht?

Fysio Scheveningen

Waarom ik naar Fysio-Scheveningen ben gegaan? Het is een leuk, jong en dynamisch bedrijf. Daarnaast begon ik het bruisende Scheveningen te missen: de mensen, de restaurantjes, de kroegjes en natuurlijk het strand en de zee waar ik graag kitesurf.

Niels in zijn vrije tijd  

In mijn vrije tijd hecht ik veel waarde aan gezondheid en sporten. Zoals gezegd ga ik dolgraag kitesurfen op Scheveningen en daarnaast doe ik aan krachttraining.

Meer weten over Niels? Neem gerust contact op.