info@fysio-scheveningen.nl | 070 406 71 15 | Blog

Lees ons

Laatste Nieuws Fysio Scheveningen

De zwangerschap is een hele bijzondere periode in het leven van een vrouw, maar het kan ook gepaard gaan met fysieke ongemakken. Het bekkengebied staat onder verhoogde druk en kan klachten veroorzaken zoals pijn, ongemak en beperkte mobiliteit. Gelukkig biedt bekkenfysiotherapie een specifieke benadering om deze problemen aan te pakken. Zo helpen we zwangere vrouwen met hun klachten, waardoor ze zo optimaal mogelijk kunnen genieten van deze periode.

Het menselijk lichaam is een complex systeem van botten, spieren en gewrichten die nauw met elkaar verbonden zijn. Soms kunnen problemen in dit evenwicht leiden tot pijn, beperkte beweging en ongemak.

Dry Needling, een innovatieve behandelmethode die we bij Fysio Scheveningen aanbieden. Maar wat is Dry Needling eigenlijk en hoe kan het bijdragen aan jouw welzijn? In dit artikel ontdek je hoe Dry Needling jou kan helpen om pijn te verminderen en je bewegingsvrijheid te herstellen.

Het bekkengebied is een essentieel deel van ons lichaam dat een centrale rol speelt bij talloze dagelijkse activiteiten en functies. Van stabiliteit en balans tot ondersteuning van de organen. Gezonde bekken is van groot belang voor ons algehele welzijn. Bij Fysio Scheveningen begrijpen we het belang van een goed functionerend bekken en bieden we gespecialiseerde bekkenfysiotherapie. Zo helpen we om problemen te voorkomen of herstellen en de kracht van dit gebied te verbeteren.

Fysio Scheveningen

Fysio Scheveningen, jouw praktijk op het gebied van fysieke gezondheid en levenskwaliteit. Of je nu last hebt van een blessure, manieren om je prestaties te verbeteren of streeft naar een actiever en gezonder leven: Fysio Scheveningen staat voor je klaar. We begeleiden je  op weg naar gezondheid en vitaliteit.

Fysio Scheveningen

Fysio Scheveningen is een praktijk voor fysiotherapie. Naast fysiotherapie worden er diverse andere diensten aangeboden. De praktijk is opgericht met de filosofie dat bewegen leuk is en zonder problemen en pijn moet kunnen. 

Om deze visie kracht bij te zetten levert de praktijk zorg op maat van hoge kwaliteit gebaseerd op de laatste wetenschappelijke publicaties. 

Fysio Scheveningen
Jurriaan Kokstraat 8, 2586 SJ, Den Haag
ma – vrij 08:00 – 18:00 uur
Treilerweg 65, 2583 DB Den Haag
ma – vrij 08:00 – 18:00 uur