Anne-Jeen de Vries (Manueel Therapeut)

In september 2017 ben ik deze praktijk begonnen met een visie welke ik uit Zwitserland heb meegenomen. 'Niemand hoeft met pijn door het leven te gaan!'. In 2012 heb ik de versnelde mogelijkheid van de studie Fysiotherapie afgerond aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie. Hierna heb ik 4 jaar met veel plezier in een gespecialiseerde praktijk voor lage rug-, nek- en schouderklachten te 's-Gravenhage gewerkt. In deze 4 jaar heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen op het gebied van de fysiotherapie, maar het werd tijd om mijn vleugels uit te slaan.

Meer over Anne-Jeen

Laurine Teunissen (Bekkenfysiotherapeut)

In november 2018 ben ik, na het afronden van de studie Fysiotherapie aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie, begonnen bij Fysio Scheveningen. Fris uit de studie wil ik hier mijn opgedane kennis toepassen om iedereen zo goed en zelfstandig mogelijk te laten herstellen van hun blessures. Naast het herstellen van de klacht probeer ik ook zoveel mogelijk preventief mee te denken, zoals de juiste oefeningen meegeven zodat de kans op recidiverende klachten aanzienlijk afneemt. Mijn visie is dan ook dat 'Iedereen is in staat om, misschien met een klein zetje in de rug, zelf de klachten te verminderen en zelfs helemaal weg te nemen'.

Meer over Laurine Teunissen

Fysiotherapeut, handtherapeut en dry needling therapeut Niels Waalewijn

Niels Waalewijn is fysiotherapeut, handtherapeut en dry needling therapeut. Na het afronden van zijn studie tot fysiotherapeut heeft hij twee jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk in Scheveningen en twee jaar voor een praktijk in Wassenaar. Sinds 2021 is hij ons enthousiaste team op de praktijk in Scheveningen komen versterken. We zijn ontzettend blij met Niels, en hij stelt zichzelf graag even voor.

Meer over Niels Waalewijn

Fysiotherapeute Johanna Rogalla

Onze fysiotherapeute, Johanna Rogalla, is in april 2023 afgestudeerd aan het THIM, Hogeschool voor Fysiotherapie. Tijdens haar studie heeft ze meerdere stages gelopen, waaronder een stage in het ziekenhuis in Zwitserland en een praktijk voor sportfysiotherapie..

Meer over Johanna Rogalla

Fysiotherapeut Jan Ehlert

Informatie volgt nog.

Meer over Jan Ehlert