Anne-Jeen de Vries (Manueel Therapeut)

   

In september 2017 ben ik deze praktijk begonnen met een visie welke ik uit Zwitserland heb meegenomen. 'Niemand hoeft met pijn door het leven te gaan!'. In 2012 heb ik de versnelde mogelijkheid van de studie Fysiotherapie afgerond aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie. Hierna heb ik 4 jaar met veel plezier in een gespecialiseerde praktijk voor lage rug-, nek- en schouderklachten te 's-Gravenhage gewerkt. In deze 4 jaar heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen op het gebied van de fysiotherapie, maar het werd tijd om mijn vleugels uit te slaan.

Laurine Teunissen (Fysiotherapeut)

   

In november 2018 ben ik, na het afronden van de studie Fysiotherapie aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie, begonnen bij Fysio Scheveningen. Fris uit de studie wil ik hier mijn opgedane kennis toepassen om iedereen zo goed en zelfstandig mogelijk te laten herstellen van hun blessures. Naast het herstellen van de klacht probeer ik ook zoveel mogelijk preventief mee te denken, zoals de juiste oefeningen meegeven zodat de kans op recidiverende klachten aanzienlijk afneemt. Mijn visie is dan ook dat 'Iedereen is in staat om, misschien met een klein zetje in de rug, zelf de klachten te verminderen en zelfs helemaal weg te nemen'.

Sofia Quintana (Bekken therapeute)

   

Ik ben afgestudeerd voor fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn specialisaties zijn bekkenpijn, diastasis recti revalidatie en lage rug pijn. Ik ben van mening dat ziektes meerdere oorzaken hebben en dat er geen enkele oplossing helemaal effectief kan zijn. Een gecombineerde behandeling die gebruik maakt van de westerse wetenschap met een meer holistische oosterse benadering is mijn filosofie in de fysiotherapie praktijk.