Bij Cure Taping maakt onze fysiotherapeut gebruik van de elasticiteit van de speciale tape ten opzichte van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort ‘liftende werking’ heeft op de opperhuid. Hierdoor heb je een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer worden hersteld. De pijn verminderd onmiddellijk.

Wat is CureTape eigenlijk?

Cure Tape is een speciale elastische tape van topkwaliteit voor het optimaliseren van herstel bij (sport)blessures, pijn en andere lichaamsongemakken. Cure Taping geniet wereldwijde bekendheid en wordt in nagenoeg elk land toegepast.

Verschillende tapetechnieken

Door gebruik te maken van verschillende tapetechnieken, kunnen diverse effecten bereikt worden. Een belangrijk effect is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Optimale werking van CureTape

Voor een optimale werking van CureTape is het van groot belang dat de tape op de juiste wijze wordt aangebracht. Mede gezien het feit dat deze tapemethode fundamenteel verschilt van conventionele behandelmethodieken is goede scholing belangrijk. Onze specialisten zijn dat, waardoor we exact weten hoe en waar het tape moet worden aangebracht voor een zo goed mogelijk resultaat.