Handtherapie of handtherapeut in Scheveningen 

Handtherapie bij Fysio Scheveningen wordt verzorgd door Niels Waalewijn. Hij is gespecialiseerd in het behandelen van arm-, pols- en handklachten. Met handtherapie voorkomt of herstelt hij klachten aan je hand, arm of pols. De behandelingen zijn gericht op het soepel en sterk maken ervan. Dit doet hij door specifieke oefeningen en handelingen, zodat je snel herstelt en pijnvrij door het leven kunt.

Behandeling van arm-, pols- en handklachten

Als handtherapeut is Niels gespecialiseerd in het behandelen van arm-, pols- en handklachten. Deze therapie heeft goed effect bij het revalideren na een breuk of operatie, bij RSI-klachten en bij klachten op basis van artrose of reuma.

Handtherapie als oplossing voor jouw blessure 

Ook als jouw blessure er niet bij staat, kan het zijn dat handtherapie wel de oplossing is. Heb je problemen aan de arm, pols of hand dan hoef je niet eerst naar de huisarts. Je kunt zonder verwijzing direct een afspraak met ons inplannen. Mochten wij van mening zijn dat het toch eerst door de huisarts gezien moet worden, kunnen wij je ook nog doorverwijzen.

Maak op tijd gebruik van handtherapie 

Heb je problemen of ongemakken aan de hand, pols of arm? Wacht niet te lang met het inplannen van een afspraak. Anders wordt het van kwaad tot erger. Onze specialist in handtherapie Niels helpt je graag met het voorkomen of herstellen van klachten. De koffie in onze praktijk in Scheveningen staat voor je klaar.