Anne-Jeen de Vries, in september 2017 gestart met een eigen praktijk en een visie meegenomen uit Zwitserland. 'Niemand hoeft met pijn door het leven te gaan!'. In 2012 heb ik de versnelde mogelijkheid van de studie Fysiotherapie afgerond aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie. Hierna heb ik 4 jaar met veel plezier in een gespecialiseerde praktijk voor lage rug-, nek- en schouderklachten te 's-Gravenhage gewerkt. In deze 4 jaar heb ik mij enorm kunnen ontwikkelen op het gebied van de fysiotherapie, maar het werd tijd om mijn vleugels uit te slaan.

Anne-Jeen de Vries - Master Manueel Therapie aan de SOMT

Dit merkte ik vooral toen ik begon aan de studie Master Manueel Therapie aan de SOMT (Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie) in 2014. Hierin werd er in mij iets getriggerd, waardoor ik opzoek ging naar nieuwe behandeltechnieken, betere diagnostische methodes en meer wetenschappelijk onderbouwde informatie. Om van de studie optimaal te kunnen profiteren ben ik in Zwitserland gaan werken voor de praktijk Back in Motion, die geheel ad Modum SOMT werkt.

Manueel therapeutisch met nek- en hoofdpijnklachten

In Zwitserland heb ik tussen de bergen van Schwyz veelal manueel therapeutisch met nek- en hoofdpijnklachten gewerkt. Daarnaast heb ik gewerkt met fysiek- en geestelijk gehandicapte mensen wat erg leuk, interessant en leerzaam was. Naast manueel therapie heb ik hier ook met het team een Dry Needling cursus gedaan waar ik nog steeds veel gebruik van maak in de dagelijkse praktijk.

Na Zwitserland heb ik gewerkt in een praktijk in Den Haag, waar ik op het gebied van innovatie ontzettend geïnspireerd ben. Hier heb ik geleerd door het puur wetenschappelijke heen te prikken en ook andere therapievormen een kans te geven. Therapievormen die nóg niet volledig wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Hobby’s Anne-Jeen de Vries

Buiten mijn carrière houd ik mij veel bezig met sporten, zo heb ik in 2014 de marathon van Rotterdam gelopen en ben ik speler-coach van een senioren team van Quick. Andere sporten die ik beoefen zijn hardlopen en fitness. Op vakantie probeer ik altijd sporten als windsurfen of snowboarden te doen.

Meer weten over Anne-Jeen? Neem gerust contact op.