Onze fysiotherapeute, Johanna Rogalla, is in april 2023 afgestudeerd aan het THIM, Hogeschool voor Fysiotherapie. Tijdens haar studie heeft ze meerdere stages gelopen, waaronder een stage in het ziekenhuis in Zwitserland en een praktijk voor sportfysiotherapie.

Nieuwsgierigheid in de mens

Als kind heeft Johanna 11 jaar in Duitsland gewoon. Daarna heeft zij de middelbare school gevolgd aan de internationale school van China. Door deze ervaringen en haar reizen in omliggende landen heeft zij een open blik op het leven met een wezenlijke nieuwsgierigheid in de mens.

Gedegen behandelplan voor fysiotherapie 

Johanna wil vanuit deze ervaringen graag de cliënt beter leren kennen, en uitzoeken waarom de klachten er zijn. Spelen er dingen op de achtergrond waardoor de klachten niet verbeteren, dan probeert Johanna dit uit te pluizen en samen tot een gedegen behandelplan te komen. Haar aanpak is zowel op de behandelbank als in de oefenruimte.

Behandeltechnieken voor knie- en heupoperaties

Door haar stageplek in het Zwitserse ziekenhuis en bij een praktijk voor sportfysiotherapie heeft zij al veel ervaring met de laatste behandeltechnieken van totale knie- en heupoperaties. Mocht u daar klachten ervaren, dan is het slim om direct een afspraak met Johanna in te plannen.

Verbeteren van looppatronen 

Johanna is ook bekend met de laatste technieken op het gebied van trainen, waardoor ze u uitstekend kan helpen met het revalideren en verbeteren van looppatronen na neurologische aandoeningen.

Specialist in nek- en schouderklachten  

Gezien de achtergrond van Johanna heeft zij een natuurlijke interesse voor nek en schouderklachten. Hierbij, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek, spelen leefstijl, stress en andere psychosociale factoren een grote rol. Ze kijkt dus verder dan alleen de klacht en streeft naar duurzame resultaten.

Hobby’s Johanna Rogalla

Naast haar werk als fysiotherapeute is ze zelf ook graag met gezondheid bezig:

  • Sporten
  • Mindfulness 
  • Mediatie

Meer weten over Johanna Rogalla? Neem gerust contact op.