Laurine Teunissen is in november 2018, na het afronden van de studie Fysiotherapie aan Thim van der Laan hogeschool voor fysiotherapie, begonnen bij Fysio Scheveningen. Fris uit de studie wil ik hier mijn opgedane kennis toepassen om iedereen zo goed en zelfstandig mogelijk te laten herstellen van hun blessures. Naast het herstellen van de klacht probeer ik ook zoveel mogelijk preventief mee te denken, zoals de juiste oefeningen meegeven zodat de kans op recidiverende klachten aanzienlijk afneemt. Mijn visie is dan ook dat 'Iedereen is in staat om, misschien met een klein zetje in de rug, zelf de klachten te verminderen en zelfs helemaal weg te nemen'.

Minors en opleidingen Laurine Teunissen

Tijdens mijn studie Fysiotherapie heb ik verschillende minors gevolgd zoals Kinderfysiotherapie, psychosomatische therapie, sportmassage en manuele therapie. Wat mij erg aantrekt binnen de fysiotherapie is werken met kinderen en sporters. Hierom heb ik mijn eerste stage in Australië gevolgd, het land voor sport en fysiotherapie. Hier heb ik ontzettend veel geleerd qua trainingsoefeningen, behandeltechnieken en ook zelfstandig "evidence based" behandelen.

Sportief en gedreven

Naast Fysiotherapie is sporten mijn passie, sinds jonge leeftijd speel ik al hockey en nu nog steeds bij Craeyenhout. Mijn droom was altijd om tophockeyster te worden en door deze droom heb ik 10 jaar lang in verschillende dames 1 teams gespeeld. Het zelf hockeyen heb ik gecombineerd met het trainen en coachen van andere teams waardoor ook verschillende diploma's gehaald zijn zoals HT2 en HT3. Dit kwam goed uit want voor Fysiotherapie heb ik een andere opleiding afgerond, Sport en Bewegen. Hier is ook mijn nieuwsgierigheid voor het menselijk lichaam en al haar mogelijkheden nog verder gewekt.

Hobby’s Laurine Teunissen

In combinatie met hockey heb ik ook altijd veel andere sporten gedaan. In de zomer vind ik het heerlijk om in de zee bij Scheveningen een paar golfen te pakken op mijn surfboard en als de zee te glad is gaan we het strand op en doen we een zware bootcamptraining. In de winter sta ik dan weer veel liever op de piste met de skies aan mijn voeten om daarna heerlijk te genieten van een biertje of een gluhwijntje bij de apres ski.

Meer weten over Laurine Teunissen? Neem gerust contact op.