Bij Fysio Scheveningen bieden wij onder andere bekkenfysiotherapie aan voor mannen, vrouwen en kinderen. Bekkentherapie is bedoeld voor mensen met problemen in het gebied van het bekken, de lage rug, buik en de bekkenbodem. 

Bekkenklachten behandelen met bekkenfysiotherapie

Het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren kan leiden tot pijn in de onderbuik, lage rug, bekken, bij het stuitje en het schaambeen. Het heeft vervelende consequenties en verstoord je dagelijkse activiteiten. De specialist van Fysio Scheveningen helpt met het voorkomen en behandelen van bekkenklachten.

Combinatie van klachten

Meestal is het een combinatie van verschillende klachten. Binnen Fysio Scheveningen proberen we de samenhang van de klachten te doorgronden en op de juiste wijze aan te pakken. Dat gebeurt na een gedegen gesprek, onderzoek en behandelvoorstel dat we samen bespreken en uitvoeren.  

Behandelplan bekkenklachten

Een onderzoek en behandelplan voor bekkenklachten hoeft niet lang te duren. Het is een moeilijk lichaamsgebied, maar met de juiste intensieve aandacht en een goed plan, kan in korte tijd enorm veel bereikt worden. Zo kan je snel weer pijnvrij en zonder klachten door het leven!

Bekijk ook eens de persoonlijke pagina van Laurine Teunissen (Bekkenfysiotherapeut i.O.)