Optimaliseren van jouw bewegingsmogelijkheden

Bij Fysio Scheveningen geloven we in de kracht van beweging. Het lichaam is ook ontworpen om te bewegen. Daarom is onze filosofie: het herstellen en optimaliseren van jouw bewegingsmogelijkheden. Of je nu een marathon wilt rennen, een wandeling op het strand wilt maken of je kleinkinderen pijnvrij wilt optillen: wij streven er, samen met jou, naar om jouw lichaam in zijn optimale pijnvrije vorm te brengen.

Gespecialiseerde, betrokken en toegewijde fysiotherapeuten

Met jarenlange expertise op diverse gebieden van fysiotherapie en herstel, helpen we jou je doelen te bereiken. Onze therapeuten zijn niet alleen bekwaam in de nieuwste technieken, maar ze hechten ook veel waarde aan persoonlijke aandacht en een holistische benadering van jouw klachten. Van manuele therapie tot dry needling en van de bekkenregio tot hoofdpijn. Voor alle klachten aan het bewegingsapparaat kan je bij ons terecht.

Preventieve en curatieve zorg

Bij Fysio Scheveningen begrijpen we dat fysiotherapie meer is dan alleen herstel na blessures. Hoewel we deskundig zijn in het behandelen van sportblessures, orthopedische aandoeningen en revalidatie na operaties, gaan onze diensten verder dan dat. We bieden preventieve zorg om toekomstige problemen te voorkomen, curatieve zorg om de pijn van nu te verhelpen en algemene begeleiding voor een gezondere levensstijl.

Persoonlijke aanpak voor fysiotherapie

Bij Fysio Scheveningen begrijpen we dat geen twee mensen hetzelfde zijn. Daarom geloven we sterk in een persoonlijke aanpak. Onze therapeuten voeren uitgebreide evaluaties uit om jouw specifieke behoeften te begrijpen en stellen dan een behandelplan op dat op maat is gemaakt voor jou.

Samen op weg naar gezondheid

Of je nu een (top)sporter bent die terug wil keren naar de competitie, wilt herstellen na een operatie of gewoon actiever en gezonder wilt leven: Fysio Scheveningen staat je bij. We zijn een fysiotherapiepraktijk gericht op het hele plaatje: we zijn er voor jouw beweging en herstel.

Professionele fysiotherapie nodig?

MAAK EEN AFSPRAAK