Kiki Jager werkt sinds september 2020 als praktijkmanager bij Fysio Scheveningen. Zij ontlast het gehele team aan fysiotherapeuten, manueel therapeuten en bekkentherapeuten door ervoor te zorgen dat alles binnen de praktijk op rolletjes verloopt. Dit doet zij zowel op locatie als achter de schermen. 

Focus op behandeling

Kiki zorgt ervoor dat binnen de praktijk alle nodige materialen aanwezig zijn zoals tape, desinfectie, handdoeken en sportmaterialen. Achter de schermen zorgt zij voor de roosters, de administratie, de declaraties, de facturaties en vooral ook de leuke teamuitjes. Hierdoor kunnen de therapeuten zich volledig focussen op de behandeling.

Duidelijkheid voor iedereen

Kiki vindt het heerlijk om ervoor te zorgen dat zaken lopen zoals ze moeten lopen, dat processen feilloos door kunnen gaan en dat iedereen duidelijkheid heeft. De patiënt, de therapeut en de zorgverzekeraar.  

Kiki in haar vrije tijd

Naast werk heeft Kiki veel met dieren, zo verzorgt ze haar paard met veulentje (in juli 2020 geboren) met alle liefde. Soms gaat Kiki joggen, maar het liefst draaft ze met haar paard door de duinen van Meijendel.  

Vragen over Kiki de Jager? Neem gerust contact op.