Manueel therapeut Jeanine Frenk is, nadat ze in 2007 de Havo had afgerond en terug verhuisde vanuit Curaçao naar Nederland, meteen gestart met de opleiding tot fysiotherapeut. Na het behalen van haar diploma heeft ze drie jaar gewerkt in een eerstelijns praktijk in Scheveningen en een jaar voor de Bergman kliniek in Rijswijk. Nu werkt ze sinds 1 juni 2019 bij Therapeuticum Calendula in Gouda. 

Masteropleiding Manuele Therapie 

Tijdens haar werkzaamheden bij het Therapeuticum heeft zij de masteropleiding manuele therapie op de SOMT Universiteit in Amersfoort gevolgd. Deze is in september 2020 succesvol afgerond. Tijdens het eerste jaar in Gouda merkte zij dat ze het bruisende Scheveningen toch wel begon te missen; de mensen, de restaurantjes, de kroegjes en natuurlijk het strand en de zee. Na het werk even uitwaaien op het strand is voor haar een ultiem gevoel van vrijheid. Daarom is ze blij dat ze, nu ze bij Fysio Scheveningen aan de slag is gegaan in november 2020, dat weer kan gaan doen.

Manuele Therapie

Jeanine brengt met haar ervaring en opleidingen nieuwe mogelijkheden binnen de praktijk van Fysio Scheveningen, zo kun je met klachten aan de wervelkolom, waarbij Manuele Therapie uitkomst biedt, nu ook bij haar terecht. 

Mulligan Therapie

Naast Manuele Therapie heeft Jeanine ook de opleiding tot Mulligan Therapeut succesvol afgerond. Deze therapievorm helpt uitstekend én op een pijnvrije manier bij klachten en blessures aan de schouder, elleboog, knie en voet. 

Bij Jeanine kun je uitstekend terecht voor:

Koninklijk Nederlands genootschap voor fysiotherapie

Sinds 2019 blogt Jeanine voor het Koninklijk Nederlands genootschap voor fysiotherapie. 

Lees hier haar eerste blog.

Jeanine in haar vrije tijd  

In haar vrije tijd hecht Jeanine veel waarde aan tijd doorbrengen met familie en vrienden. Daarnaast heeft ze een passie voor koken en probeert ze graag nieuwe recepten uit. Goed voorbeeld doet volgen, daarom zorgt ook Jeanine dat ze aan haar wekelijkse hoeveelheid sport toekomt door in de fitness lesjes te volgen.

Meer weten over Jeanine? Neem gerust contact op.