Bereikbaarheid fysiotherapeut Scheveningen

De praktijk is goed bereikbaar middels fiets, auto en het openbaar vervoer. In de wijk is het tot 13:00 gratis parkeren, parkeerplekken zijn er meestal voor de deur of om de hoek bij de badhuiskade.  


Auto

 • Vanaf de Utrechtse Baan/A12 slaat men rechtsaf de Raamweg op. Via de raamweg is het rechtdoor richting Scheveningen tot de rotonde bij Madurodam. Hier gaat men ook rechtdoor de Nieuwe Parklaan op. Aan het eind van de Nieuwe Parklaan gaat men links richting kurhaus waarbij men bij de stoplichten wederom linksaf slaat de Gevers Duinootweg op. Deze gaat bij het badhotel over in de Jurriaan Kokstraat waar de praktijk aan uw linkerhand te herkennen is aan het lage pand tussen de woningen.


 •  Vanaf Wassenaar/N44 gaat u rechts af de Alkemadelaan op welke tot het eind afgereden wordt richting Scheveningen. Aan het eind slaat men linksaf de Gevers Duinootweg op. Deze gaat bij het Badhotel over in de Jurriaan Kokstraat waar de praktijk aan uw linkerhand te herkennen is aan het lage pand tussen de woningen.


 • Uit het centrum komt men het makkelijkst bij de pratkijk door vanaf het Vredespaleis de Scheveningse weg af te rijden richting Scheveningen. Aan het eind hiervan rijdt u rechtdoor de Prins Willemstraat op. Deze weg gaat over in de Jurriaan Kokstraat en aan het eind van ziet u aan het eind van de woningen aan uw rechterhand de praktijk welke te herkennen is aan het lage pand tussen de woningen.

Openbaar vervoer

 • Vanaf centraal station kan men er op verschillende manieren komen
  • Bus 22 welke zo goed als voor de deur stopt, uitstappen bij halte Badhuiskade
  • Tram 1 welke zo goed als voor de deur stopt, uitstappen bij halte Badhuiskade
  • Tram 9 welke bij het Circustheater stopt, uitstappen bij halte Circustheater. Hierna moet men nog 5 minuten wandelen.
  • Bus 23 welke bij het Kurhaus stopt, uitstappen bij halte Kurhaus. Hierna is het 10 minuten lopen.

Contact details

+31 70 406 71 15    
info@fysio-scheveningen.nl

Visiting address:
Jurriaan Kokstraat 8, 2586 SJ, Den Haag

Mailing address:
Jurriaan Kokstraat 8, 2586 SJ, Den Haag