Bereikbaarheid fysiotherapeut Appelstraat

De praktijk is goed bereikbaar middels fiets, auto en het openbaar vervoer. In de wijk is het tot 17:00 gratis parkeren, parkeerplekken zijn er meestal voor de deur of om de hoek bij de Tomatenstraat.  


Auto

  • Vanaf Den Haag Zuid/N211 kan men het beste doorrijden tot de Laan van Meerdervoort, hier slaat men rechtsaf. Op de Laan van Meerdervoort rijdt u rechtdoor voorbij het Savorin Lohmanplein (Winkelcentrum) waarna u bij de eerst volgende rotonde rechtsaf slaat. Hier bevindt zich aan de rechterhand op de hoek met de Tomatenstraat de praktijk.


  •  Vanaf de Utrechtse Baan/A12 gaat u linksaf richting de Koningsgracht. Op de Koningsgracht slaat u bij het derde verkeerslicht linksaf de Laan Copus van Cattenburgh op. Deze rijdt u helemaal af tot het verkeerslicht bij het Vredespaleis, hier gaat u ook rechtdoor, volgt de weg om het vredespaleis heen en slaat aan het eind rechtsaf de Laan van Meerdervoort op. De Laan van Meerdervoort rijdt u 3 km rechtdoor, na deze 3 km neemt u bij de rotonde de derde afslag en rijdt u de Appelstraat in. Hier bevindt zich aan de rechterhand op de hoek met de Tomatenstraat de praktijk.


  • Uit het centrum komt men het makkelijkst bij de pratkijk door over de vondelstraat richting de Albertheijn XL te rijden, daar bij het volgende verkeerslicht slaat men rechtsaf de Waldeck Pyrmontkade op. Bij het tweede stoplicht gaat men links de Laan van Meerdervoort op. De Laan van Meerdervoort rijdt u 3 km rechtdoor, na deze 3 km neemt u bij de rotonde de derde afslag en rijdt u de Appelstraat in. Hier bevindt zich aan de rechterhand op de hoek met de Tomatenstraat de praktijk.

Openbaar vervoer

  • Vanaf centraal station kan men het beste tram 3 richting Loosduinen nemen, uitstappen bij halte Appelstraat.
  • Vanaf Holland Spoor kan men het beste het openbaar vervoer richting het centrum nemen. Hier stapt u over op Tram 3 richting Loosduinen. Dan uitstappen bij halte Appelstraat.

Contact details

 +31 6 41865408
 info@fysio-scheveningen.nl

Visiting address:
 Appelstraat 21, 2564 EA, Den Haag

Mailing address:
 Jurriaan Kokstraat 8, 2586 SJ, Den Haag