Fysiotherapie Appelstraat Den Haag

Begin 2018 heeft Fysio Scheveningen een tweede dependance geopend in de huisartsenpraktijk 'Appel 21'. Hier heeft de praktijk de beschikking over een samenwerking met meerdere disciplines waaronder de huisarts, de psycholoog, de dietiste en een personal trainer. Hierdoor zal de kennis van ons nog verder vegroten en kunnen wij ook via meerdere invalshoeken naar uw klachten kijken. In de ruimte bevindt zich naast de behandelbank ook een pulley met de benodigde extra oefenmaterialen zodat wij uw belastbaarheid zodanig op kunnen trainen dat uw klachten aanzienlijk af nemen en u uw dagelijkse activiteiten weer kunt oppakken. 

Naast de mogelijkheid tot oefentherapie kunt u ook in de locatie aan de Appelstraat behandelt worden middels

Het doel is u zo snel, zo goed en zo compleet mogelijk van uw klachten af te helpen! Om dit voor elkaar te krijgen staat Anne-Jeen de Vries graag tot uw beschikking.


Fysiotherapie Appelstraat

Welkom bij Fysio Scheveningen dependance Appelstraat. Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie & manueel therapie in de Vruchtenbuurt, Den Haag. Naast fysiotherapie kunt u bij ons ook terecht voor manuele therapie, sportblessures, revalidatie en dry needling. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Wanneer naar de fysiotherapeut

Als je niet goed kunt bewegen, als je niet durft te bewegen, als je meer moet bewegen of als je moeite hebt met bewegen. De fysiotherapeut is er voor iedereen.

In gevallen waarbij er pijn is in gewrichten of gewrichten slecht kunnen bewegen, biedt de manueel therapeut uitkomst. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar, gewrichten functioneren beter en bewegen gaat gemakkelijker.

Openingstijden

  • maandag        Gesloten
  • dinsdag           13:00 - 18:00
  • woensdag       Gesloten
  • donderdag      13:00 - 18:00
  • vrijdag              Gesloten
  • zaterdag          Gesloten
  • zondag             Gesloten